om os

Dane Broderi Design har været i branchen i over 20 år og betjent og leveret høj kvalitet til kunder i hele landet. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for broderi og tekstiltryk, som gør os i stand til, at hjælpe alle uanset om du henvender dig som virksomhed eller privatperson. Vi opererer med de nyeste teknologier som sikrer dig det bedst mulige resultat. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med, at skabe de mest unikke og smarte designs.

Fleksibilitet og kvalitetsbevidsthed.

Når du som kunde henvender dig til os, garanterer vi dig en personlig og professionel rådgivning og betjening, der guider dig gennem hele processen. Vi overholder altid vores deadlines og bestræber os efter, at ekspeditionstiden fra du henvender dig første gang, til resultatet foreligger, er så kort som muligt.

Vi tilbyder gerne rammeaftaler for din virksomhed, hvis I har større opgaver såsom uniformer, profilbeklædning eller arbejdstøj. Vi garanterer et professionelt og tilfredsstillende resultat hver gang.

Vores firma er beliggende i Nibe i Nordjylland, men leverer rundt til hele landet. Vores højteknologiske udstyr er gearet til at tage imod alle opgaver og ordrer, store som små. Alt afhængig af hvilken type materiale der er tale om, benytter vi os af flere forskellige teknikker skræddersyet til, at give det bedst mulige resultat. Vi står altid klar til, at hjælpe og guide dig sikkert gennem processen, så du opnår det bedste resultat.

Det siger vores kunder

Bedste broderi, Her er den kvalitet som du har bug for. Her får du broderi som er rigtig godt, og du får virkelig noget for pengene. Kan kun anbefale Dane Broderi.
Casper Bro
De er dygtige og hurtige
Hanne Nielsen