Broderi

Ved at brodere dit logo, opnår du et slidstærkt resultat, der bevarer det flotte udtryk over tid og samtidigt fremstår meget eksklusivt. Der er mange forskellige ting, man kan brodere på bl.a. forskelligt tøj som trøjer, bukser, skjorter, caps og tasker, men vi laver også brodering på alt fra håndklæder og badetøj til hesteudstyr og sportstøj. Vi står altid klar til, at hjælpe dig uanset om din opgave er lille eller stor. Vi har i mange år hjulpet både firmaer og foreninger, men også privatpersoner med at brodere på tekstiler. Så mangler dit eller dine ansattes firmatøj et unikt touch af et fedt design eller logo der skaber blikfang, så kontakt os endelig og få et skræddersyet og uforpligtende tilbud allerede i dag!

hvad kan vi brodere for dig

Vi kan med vores professionelle og højteknologiske maskiner og udstyr brodere stort set alt til og for dig, både som privatperson, mindre erhvervsdrivende eller som stor virksomhed. Vi kan brodere navne, logoer, designs og meget mere på alt tøj lige fra arbejdstøj, sweatshirts og bukser til badetøj og håndklæder.

Design

Vi kan brodere dit helt eget design eller logo på alt tøj og tekstil. Vi hjælper også gerne med råd og vejledning samt inspiration.

Kvalitet

Vi leverer altid topkvalitet af vores produkter og garanterer dig en professionel betjening og udførsel af opgaven.

Pris

Kontakt os og fortæl om din opgave, så skræddersyer vi et uforpligtende tilbud til dig og din opgave. Hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på mail info@danebroderi.dk eller på telefon +45 98 35 31 61

Har du en opgave til os?

Fortæl os om dit projekt