Tryk på tekstil

Tryk kan være løsningen for dig, som står og skal have lavet en større mængde tekstil til f.eks. et event, en forening eller en skole. Det kan for eksempel laves på t- shirts, hoodies, og sportstøj, så står du og din vennegruppe, fodboldhold eller klasse og skal have et fælles look til et event eller en begivenhed så hold dig ikke tilbage. Kontakt os på mail eller telefon og lad os hjælpe dig med at realisere dine ideer.

hvad kan vi trykke for dig

Brug tryk på tøjet til at videregive et budskab eller skille dig ud fra mængden. Der er mange grunde til at bruge tryk på tøjet. Som privatperson kan det være, at du vil fremhæve din unikke og personlige stil ved, at komme ud med et budskab eller måske vil give en gave med et helt særligt design. Vi hjælper også virksomheder der kommer med store opgaver og skal have trykt en masse arbejdstøj. Det er super vigtigt for mange virksomheder ift. allerede eksisterende, men også potentielle kunder, at have medarbejdere der repræsenterer firmaet. Det kan man gøre tydeligt ved, at få trykt din virksomheds unikke logo på arbejdstøjet. På den måde fungerer et tryk som en reklamesøjle for virksomheden, når dine ansatte går på arbejdspladsen, i skolen, i supermarkedet eller andre steder.

Design

Vi kan trykke dit helt eget design eller logo på alle typer tøj og tekstil. Vi hjælper også gerne med rådgivning og inspiration.

Kvalitet

Vi garanterer et professionelt resultat af god kvalitet

Pris

Kontakt os for at høre nærmere om priser, størrelser, brodering og tryk

Har du en opgave til os?

Fortæl os om dit projekt