Beklædning

Her hos Dane Broderi forhandler vi arbejdstøj af høj kvalitet og sikkerhedssko fra bl.a. HKSDK og AIRTOX til fornuftige priser der matcher markedet.

hvad kan vi gøre for dig

Har du et job hvor du går meget eller står op hele dagen? Måske har du et arbejde hvor du løfter tunge ting? Eller leder du bare efter en komfortabel og moderne arbejdssko? Med AIRTOX sikkerhedssko er du garanteret en fuldstændig perfekt arbejdssko som er behagelig at gå i hele dagen. AIRTOX sikkerhedssko er lavet ud fra moderne teknologi som sikrer dine fødder den bedste komfort og kvalitet samt sikkerhed. Det er de letteste arbejdssko som er super bløde samtidig med et smart design.

Vi har et bredt udvalg af arbejdstøj og sikkerhedssko af god kvalitet. Vi har mulighed for at levere alt slags arbejdstøj til alle formål og virksomheder. Se udvalget af AIRTOX og HKSDK sikkerhedssko nedenfor og udvælg din favorit.

Så står du og mangler arbejdstøj til dig selv eller til din virksomhed så kontakt os endelig og lad os hjælpe dig! Vi leverer arbejdstøj og sko til hele landet samt sørger for brodering eller tryk derpå hvis dette ønskes. Bestil dit nye firmatøj allerede i dag hos DANE Broderi Design

Har du en opgave til os?

Fortæl os om dit projekt